clipuri-video

 

Clipurile video cuprind: prezentari multimedia, filmari aeriene, filme prezentari produse, clipuri de prezentare companie, videoclipuri muzicale, productie evenimente corporate, clipuri publicitare, servicii de montaj profesional, documentare TV, emisiuni TV, reportaje TV, post procesare video si promo-uri audio-video. Pe langa aceste servicii video putem efectua si scenariu si regie.

Aceste tipuri de clipuri sunt realizate cu ajutorul unor echipamente profesionale: camere video ce filmeaza ULTRA HD, camere foto DSLR, sisteme de lumini, sisteme de stabilizare video si studio de productie si creatie grafica / video in Constanta. Filmarea cu o camera foto DSLR ofera cateva avantaje: sunt mai artistice, claritate mai mare la detalii, posibilitatea de a schimba obiectivele (1.8, fisheye etc). Echipa noastra detine aparatura de ultima generatie si va ofera posibilitatea de a avea filmari din diverse unghiuri, avand cadre inedite. Cu ajutorul acestor "accesorii" (Filmare cu macara si steadicam) veti avea filmari foarte line si cursive dand un efect cinematografic si de impact.

Pe langa aceste detalii de mai sus, o mare importanta o are post procesarea. Dupa filmarea respectivului clip video intervine prelucrarea sa, montaj video, reglaje video, filtre de lumini, crop-uri, alegerea cadrelor, fond muzical, efecte, etc... Cu serviciile de productie video si postproductie aveti posibilitatea sa va prezentati afacearea intr-un stil captivant si profi. Fie ea o reclama video sau un clip de prezentare ne axam pe nevoile dvs. si pe domeniul de activitate.

 

Acest clip video il puteti folosi prin mai multe mijloace:
- difuzare TV
- online (youtube, vimeo, facebook, site-ul propriu, etc...)
- offline (CD de prezentare)
- panouri publicitare video - LED
- monitoare publicitare

 

Putem realiza clipuri video cu scop de prezentare sau reclame la diverse rezolutii:
SD (480p - 640×480)
HD (720p - 1280×720)
FULL HD (1080p - 1920x1080)
4K (2160p - 4096×2160)

 

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Share us: