mai-multe-multimedia

 

 

Pe langa serviciile enumerate pe celelalte pagini ale site-ului, echipa noastra va poate oferi si mai multe servicii multimedia:

Scenaristica 

Putem crea scenarii bine gandite atat pentru realizarea unui clip video cat si pentru un spot audio. Scenariul consta in crearea unei idei captivante si originale prin care sa reiasa intr-un mod placut reclama unui produs sau serviciu.

QR Code personalizat

"Quick response code" este un cod de bare care poate fi citit de smartphone-uri si care ofera acces rapid la site-uri. QR Code-urile stocheaza adrese URL fiind astfel foarte utile pentru navigarea pe internet de pe mobil. Acest QR Code se poate personaliza inegrand logo-ul si culorile de baza a firmei dand un aspect mai placut.

CD de prezentare

Aceste suporturi multimedia pot avea continutul site-ului dumneavoastra, pot contine animatii, clipuri, diverse prezentari intr-un stil modern si elegant. Informatiile pot varia de la imagini, clipuri video, audio, texte, oferte speciale pana la tururi virtuale, aplicatii, animatii complexemeniuri interactive, site-ul offline, etc... Prin aceasta modalitate (prezentari pe CD / DVD) puteti prezenta oricand si oriunde profilul afacerii dumneavoastra, ofertele sau proiectele nefiind restrictionate de internet. Un CD/DVD de prezentare poate avea mai multe scopuri: cursuri interactive, album muzica, portofoliu, tutoriale, site offline, prezentare profesionala, soft, informatii businessalbum digital, aplicatie multimedia, etc...

Proiect 3D

Realizarea unui proiect 3D este nevoie pentru a face simularea unui sediu sau locatii inainte de a fi efectiv amenajata sau chiar construita. Acest tip de proiect 3D este foarte util si ca scop de prezentare a unei locatii sau produs.

 

Creatiile noastre:

Share us: