mai-multe-identitate-vizuala

 

 

Pe langa logo, slogan, carti de vizita, imagine publicitara, flyere, pliante, packaging, colare auto, Identitatea Vizuala poate avea si mai multe aspecte:

Foi antet / Fax

Puteti transpune imaginea societatii dvs si pe foi antet sau fax in care se pot implementa logo-ul, sloganul si detaliile de contact dand acestor tipizate un aspect mai profi.

Facturi

De asemeni se pot personaliza si facturile oferite de societate pentru a evidentia firma si identitatea vizuala.

Mapa de prezentare

Este o modalitate foarte fiabila si profi de a gazdui materialele intr-o intalnire de afacere sau de a aduna divesre materiale in mapa de prezentare si a le inmana la un loc clientului.

Meniu

Pentru restaurante sau baruri acest meniu este ceva primordial, facand vizibile produsele cu preturile aferente intr-un stil elegant si in concordanta cu restul imaginii create.

Catalog

Catalogul de prezentare poate avea diverse forme, proportii sau grosimi. Este un mod foarte profi de a va face cunoscute produsele sau serviciile oferite.

Mascota

O asemenea mascota poate fi folosita pentru a atrage atentia in divesre campanii si pentu a da un plus promovarii afacerii. Poate fi creata 2D sau 3D si poate fi folosita atat in media cat si in printuri.

Wallpaper

Putem crea wallpaper cu branding-ul dvs, atat pentru calculatoare (diverse rezolutii) cat si pentru laptop-uri, tablete sau telefoane mobile.

Uniforme

Pe langa elementele printate sau imaginea creata de pana acum, un aspect foarte important este si costumatia / uniformele personalului, ce pot fi elegant personalizate.

 

Creatiile noastre:

Share us: